Frances Bean Cobain obrušila se na Courtney Love zbog optužbi Davea Grohla

 Frances Bean Cobain obrušila se na Courtney Love zbog optužbi Davea Grohla

Frances Bean Cobain , kći pok Nirvana frontman Kurt Cobain , upravo je izdala službenu izjavu vezanu uz svoju majku Courtney Love nedavne optužbe da Dave Grohl pokušao zavesti Frances.

Drama je počela kada je Courtney Love uzela svoju jedinu pravu ljubav, Twitter, da je podijeli ne tako vjerodostojna informacija sa svojim obožavateljima. 'Čujem od Frannieine cimerice da je @davegrohl napao Frances i da je bila znatiželjna. Nisam ljut na nju, njega ću upucati, mrtvog.'

Prisiljen odgovor , rekao je Grohl u priopćenju, 'Nažalost, Courtney je na još jednom omraženom Twitteru. Ove nove optužbe su uznemirujuće, uvredljive i apsolutno neistinite.'Konačno, prije nekoliko trenutaka, sama Frances Bean Cobain objavila je izjavu o tom pitanju:

Dok općenito šutim o poslovima svoje biološke majke, njezina je nedavna tirada poprimila veliki obrat. Dave Grohl mi nikad nije pristupio na više od platonski način. U monogamnoj sam vezi i jako sam sretna.

Twitter bi trebao zabraniti moju majku.

Još jedna drama Courtney Love na Twitteru završila je puni krug. Pratite nas sljedeći tjedan za sljedeće poglavlje o ludosti Courtney Love, koje će biti objavljeno kada na Twitteru udari svoju sljedeću metu.

aciddad.com